Enchanté!

Het is zover, een eigen website! De afgelopen maanden heb ik samen met Lieke van den Berg van Geek de Chique al mijn ideeën op digitaal papier gezet. En het resultaat mag er zijn!

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik voor de KvK aan de Westblaak stond met een btw nummer in mijn handen. En nu twee jaar later heb ik een mooi portfolio opgebouwd en ben ik de trotse bezitter van een eigen website. MIJLPAAL!

Ik ben SUUS, en om uit leggen wie ik ben schrijf ik hieronder een korte digitale tête a tête.

De afgelopen 2,5 jaar is er best wel veel gebeurd. Ik heb voor stichting de loodsen in Rotterdam een aantal culturele vrijwilligers opdrachten gedaan. Hiermee maakte ik het begin van mijn portfolio. Daarna heb ik veel verschillende congressen en beurzen georganiseerd voor BBP Media, een uitgeverij van mooie vakbladen zoals bijvoorbeeld Twinkle en Marketing Tribune. Na een jaar ben ik mij gaan richten op de organisatie van teambuilding evenementen, bedrijfsuitjes en (internationale) meetings voor Unilever. Daarnaast organiseerde ik een aantal bruiloften, netwerkborrels en bedrijfsfeestjes. Zoals mijn portfolio laat zien richt ik mij op verschillende soorten evenementen, zowel zakelijk als cultureel, commercieel en particulier.

Ik houd van: organiseren, vrolijke Franse liedjes, planningen maken, bloemen en tuinieren, Rotterdam, doelen stellen en behalen, hard werken, gewone koffie met een scheutje melk, ontmoetingen tot stand brengen, verrassen en verbazen, Disney films, spijkerbroeken en kleinkunst.

Ik houd niet van: stil zitten, onrecht, heilige huisjes, ballotage commissies, vastroesten, discriminatie, afscheid nemen, smoesjes en storingen in het OV.

Ik zou graag ooit een boek schrijven, wonen in een huis met rode dakpannen en een veranda, een SUUS evenementen label runnen, moeder worden en samen met mijn moeder een theaterstuk maken.

Het is mijn visie dat de wereld echt kan verbeteren wanneer mensen elkaar onder de juiste omstandigheden ontmoeten. En het is mijn missie om mijn visie te faciliteren.

De komende tijd zal ik eens per maand mijn best doen om een leuke blog te schrijven waarin je kan lezen over mijn ervaringen in het ondernemen als Eventmanager.

Veel dank aan Benno van der Helm voor meedenken over het design, Frederique van Teijlingen voor de foto’s en Eva van Zoest voor de mooie make up!

Groetjes SUUS.