Volle kracht vooruit!

In tegenstelling tot veel medemensen is 1 januari één van mijn lievelingsdagen van het jaar.  Waar anderen katerig van het rotweer de hoop op het voorjaar verliezen, zie ik de dagen alweer voorzichtig lengen en heb ik een heerlijk lege agenda voor me! Veel mensen stellen zichzelf rond deze periode allerlei intense voornemens, nog al eens tegen beter weten in. Natuurlijk let ik na alle kerstkalkoen en oliebollen ook weer even wat beter op de inhoud van mijn keukenkastjes en weet ik de weg naar de sportschool op miraculeuze wijze weer beter te vinden dan de voorgaande weken. Maar met SUUS EVENTS wil ik juist in dezelfde lijn van vorig jaar verder groeien. En natuurlijk leg ik de lat dit jaar weer een klein tikkie hoger..

Vorig jaar heb ik met MARKT. mijn eerste eigen label evenement opgezet, dat ga ik dit jaar verder uitrollen. Er komen vier edities waarvan één editie samen met het tweedaagse Gouda Waterstad evenement tijdens het midzomernacht weekend in juni. Maar een nieuw jaar betekent bij SUUS nieuwe plannen en uitdagingen! Ik stel mezelf graag doelen met een eigenwijs randje, dat houdt mij scherp. Mijn challenge ligt dit jaar in het opzetten van nieuwe concepten voor mijn evenementenbureau. Vernieuwende ideeën waarin het samenbrengen van mensen op een positieve en laagdrempelige manier centraal staat. Als kersverse Gouwenaar ervaar ik dat er een frisse wind waait in Gouda. Er is NU behoefte, ruimte en draagvlak voor nieuwe initiatieven en daar wil ik met mijn evenementen graag op inspelen!

Bij nieuwe plannen komen ook weer allerlei uitdagingen op het gebied van vergunningen en toezeggingen. En omdat ik een vrouw van mijn woord ben doe ik nog even geen grote uitspraken. Wat ik wel durf te beloven is dat het ook dit jaar weer voorjaar wordt, en wie weet brengt de zon dit jaar een aantal super vette, positieve en sportieve evenementen met zich mee..

 

Groetjes,

SUUS.