Bedrijfsuitje Imatech

Het bedrijf Imatech wilde de werknemers bedanken voor hun inzet door een dagje met elkaar door te brengen en leuke dingen te doen. Twee maanden vooraf heeft SUUS EVENTS als uitnodiging keukenschorten laten maken met daarop denemen van de deelnemers en het bedrijfslogo. Wat we gingen doen bleef nog even geheim maar dit was een leuke hint!

Door de gevarieerde groep hebben wij in overleg gekozen voor een city trip in Den Bosch in combinatie met een kookworkshop. Hierdoor zou iedereen in de groep de dag als een uitje beschouwen en is er voor iedereen wat wils. Tijdens de busreis ontvingen alle deelnemers een goodiebag met lekkere en gezonde snoeperijen en een pollepel met hun naam en groepsindeling. Eenmaal aangekomen in Den Bosch hebben we met elkaar een authentieke Bossche Bol gegeten, JAMM. Daarna hebben we een bezoekje aan de basilisk gebracht en hebben we een rondvaart door de Binnendieze gemaakt. Dit was erg leuk omdat je onder de stad vaart en tegelijkertijd interessante feiten verteld krijgt door de schipper.

Na de rondvaart hebben we lekker geluncht en zijn we gezamenlijk gaan wandelen naar Vught. Dit was een stevige wandeling dus bij binnenkomst in ‘ De Pure Keuken’ hebben we eerst lekker een drankje gedaan. Toen moesten de handen uit de mouwen en werd de groep verdeeld over vijf groepjes die allemaal een van de vijf gangen hebben bereid. Samen koken is niet alleen leuk maar ook goed voor teambuilding doordat je echt met elkaar moet samenwerken! SUUS EVENTS heeft vooraf met Imatech besproken hoe de groepsverdeling het beste gemaakt kon worden waardoor collega’s die op de werkvloer niet veel met elkaar te maken hebben nu voor de verandering eens konden samenwerken!

Na alle keuken arbeid hebben we onder het genot van een lekker drankje alle gangen gegeten en groepsgewijs geëvalueerd. Na het toetje was er een heuse prijsuitreiking met medailles!

Werknemer van Imatech: “Dit was het leukste uitje ooit!”