BUITENBIOS

SUUS EVENTS organiseert twee bioscoop avondjes met klassieke films in het Houtmansplantsoen. Dit evenement is een laagdrempelig en romantisch avondje uit met je partner, een knus avondje uit met je oma of buurvrouw of gewoon een gezellig avondje uit met je vrienden of vriendinnen. Hiermee wil SUUS EVENTS verbinding brengen binnen de samenleving van Gouda door Goudse ouderen samen te brengen met alle andere leeftijdscategorieën aanwezig op het evenement.

Het Houtmansplantsoen heeft een romantische uitstraling. Denk daarbij een warme zomeravond met kleedjes en kussentjes in het gras. Op het binnenplaatsje staat een bakkerstruck en een koffie truck waar men een hapje en een drankje kan halen. Op het grasveld staat een groot bioscoopscherm waarop de films zullen spelen. Beide films zijn wereldberoemde klassiekers van ruim een halve eeuw geleden. Dit wordt een bijzonder en romantisch avondje uit!

 

Met dit evenement wil SUUS EVENTS verbinding brengen binnen de samenleving van Gouda door Goudse ouderen samen te brengen met andere leeftijdscategorieën die aanwezig zijn op het evenement. Het idee is dat oudere mensen naar films kijken die hen terugbrengen naar hun jonge jaren. Door dit gevoel tot stand te brengen denkt SUUS de drempel tussen jong n oud tijdelijk te kunnen vervagen. Daarbij biedt SUUS deze mensen een reden voor een mooi avondje uit. Hoe mooi is het alleen al wanneer met deze reden de telefoon wordt gepakt en een moeder en dochter weer eens samen een bioscoop avondje hebben!

Actie: Wanneer je de film bezoekt met iemand boven de leeftijd van 65 ontvang je het 2e kaartje gratis!

Voor dit evenement wordt gebruik gemaakt van de ‘Goed voor Gouda’ subsidie en het Rabobank Gouwestreek dividend fonds.