Eigen projecten

‘If you can dream it, you can do it’

SUUS events&projecten organiseert allerlei verschillende soorten projecten en evenementen. Dat brengt mij veel variatie en dat houdt mijn werk afwisselend en spannend. SUUS organiseerde tot nu toe bruiloften, teambuilding events, netwerkborrels, kerstborrels, theaterproducties, lifestyle events en welzijnsprojecten.

De rol die ik inneem in de organisatie van een project of evenement is altijd anders en onderhevig aan de samenstelling van de organisatie achter het project. Meestal is mijn rol meer sturend en adviserend, in sommige projecten is dit juist meer uitvoerend binnen een team. De afgelopen periode ben ik steeds vaker de initiator van vernieuwende projecten. In dat geval start ik bij een idee en werk ik dit helemaal uit tot een bestaand project. Dit tot stand brengen van vernieuwende initiatieven is mijn passie en dit doe ik met heel veel plezier!  

SUUS Events

SUUS Events is in principe geboren uit noodzaak. Ik wilde na mijn studie werken in de evenementenbranche en omdat er geen banen waren ben ik gaan ondernemen. Dit vind ik erg leuk en het gaat nu zo goed dat ik mijn doel heb bijgesteld naar het runnen van mijn eigen evenementen bureau!

 

Dat wil zeggen dat ik mijn eigen evenementen concepten ga ontwikkelen en uitvoeren. Hiermee ga ik mij richten op vrijetijdsevenementen met achterliggende sociale doelen.

Zoals het creëren van draagvlak en bewustwording en het aanpakken van moeilijkheden binnen de samenleving.

 

Mijn visie is dat ieders wereld leuker kan worden wanneer mensen elkaar onder de juiste omstandigheden ontmoeten. En het is mijn missie om hier op mijn eigen manier aan bij te dragen.

 

Voor offertes of meer informatie over een SUUS Event kun je mij een berichtje sturen.

Portfolio

Eigen evenementen

BUITENBIOS

SUUS EVENTS organiseert twee bioscoop avondjes met klassieke films in het Houtmansplantsoen. Dit evenement is een…

MARKT.

MARKT. is een creatieve lifestyle markt waar naast allerlei leuke, betaalbare en verantwoord geproduceerde producten…