Interim werk

Sinds de oprichting van SUUS events&projecten heb ik regelmatig voor een langere periode bij verschillende opdrachtgevers gewerkt. Op evenementen afdelingen bij grote organisaties is dit vaak in het geval van tijdelijke onderbezetting, zoals drukte of uitval van een collega. Ik ben dan in feite een tijdelijke ‘collega’ waardoor ik heb geleerd om snel bij een afdeling in te blenden. Hiernaast is het vaak de wens van opdrachtgevers dat ik kijk naar verbeterpunten en andere mogelijkheden binnen een afdeling. Omdat ik met een frisse blik binnen kom en verschillende organisaties van binnen heb gezien worden mijn ideeën gewaardeerd.

Werkmethode

1Als Interim werk ik op afgesproken wekelijkse momenten bij de opdrachtgever op kantoor. Vroeger gebeurde dit bij corporate bedrijven vaak met uitzendkrachten van preferred suppliers. Tegenwoordig zie je dat dit steeds vaker aan freelancers wordt uitbesteed. Bij deze werkmethode worden vooraf afspraken gemaakt over de periode, tijden en vaste werkdagen.
2In andere gevallen werk ik op projectbasis waarbij ik één of meerdere evenementen organiseer voor een opdrachtgever. De tijdsplanning rondom de projectwerkzaamheden richt ik zelf in en ik werk vanuit mijn eigen kantoor in Gouda. Op basis van de opgestelde tijdsplanning stel ik een offerte op waarin het hele project wordt opgenomen. Bij deze werkmethode kunnen ook afspraken worden gemaakt over vaste dagen waarop ik aan de evenementen werk.

Voor offertes of meer informatie over een SUUS Event kun je mij een berichtje sturen.

Portfolio

Interim werk

Conjugo

Bij Conjugo heb ik tijdelijk ondersteuning geboden bij de organisatie van de registratie rondom het…

NCCC

Op het gebied van customer servicemanagement en klantcontact zit de klant meer en meer aan…