Over SUUS

Het samenbrengen van mensen is helemaal mijn ding. Al op het schoolplein was ik degene die nieuwe spellen bedacht om met zijn allen te spelen waardoor het hele schoolplein op zijn kop stond.
Organiseren en creatieve initiatieven tot uitvoering brengen is iets wat er bij ons thuis met de paplepel is ingegoten. Ik ken eigenlijk niemand die creatiever is dan mijn moeder. Onze kinderfeestjes waren altijd een enorme hit, met weinig middelen maakte mijn moeder de creatiefste feestjes. Dan gingen we bijvoorbeeld kamperen langs de rivier waar we vuurtjes mochten stoken en knakworstjes roosteren terwijl mijn moeder de spannendste spookverhalen vertelde.

 

Dat ik organiseren en creatieve concepten bedenken leuk vond was duidelijk maar dat ik daar mijn beroep van maakte kwam pas later.

Na jaren van theater- en horecawerkzaamheden ontdekte ik een studie waar ik mijn liefde voor creëren en organiseren kon samenbrengen. Na het behalen van mijn Bachelor diploma International Leisure Management ben ik gestart als freelancer.

 

Inmiddels run ik SUUS events&projecten al weer 5 jaar met veel plezier en succes. Wat ooit begon met het ondersteunen van organisaties op het gebied van zakelijke evenementen is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot het zelfstandig opzetten en uitvoeren van nieuwe initiatieven. Zowel voor opdrachtgevers als vanuit eigen initiatief. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij alle verschillende opdrachten die ik heb uitgevoerd. En momenteel lopen er verschillende spraakmakende projecten waarover ik in mijn blog en op mijn Facebookpagina meer informatie deel. Houd dit in de gaten voor meer informatie!

 

Suus